Farvevalg

Hvilken farve er din ynglings farve?

Måske har du ingen bestemt farve, som du vælger igen og igen - det er helt OKAY, eller du har en bestemt farve, der giver dig en varm følelse. 
Hvis jeg kun må vælge en farve, så er det farven GRØN.
Jeg føler, at farver giver energier og det er vores personlige mind set, der har indflydelse på, hvordan vi reagerer på de forskellige farver. For nogle er f.eks. farven gul - falskhedens farve - nej siger jeg - det er glædens og solens farve. Du kender sikkert flere eksempler 😊
  I sæson 2023 er der knald på farvepaletten inden for modetøj og sko. 
Neon agtig GUL, ORANGE, PINK, BLÅ og GRØN - yah bring it on - jeg elsker, når man får mulighed for at pifte et outfit op med en pangfarve. 
Farverne kombineres med andre farvetoner fra paletten - så du kan skabe dit personlige look - for det vigtigste for os er, at du føler dig godt tilpas i det tøj og de farver du vælger. 
Derfor tilbyder vi et bredt udvalg med forskelligt tøj. Vi holder fokus på, at der skal være noget til alles smag og facon. Som ekstra bonus er tøjet i Okay Marked til en konkurrence dygtig pris, så du kan finde smart og moderigtigt tøj for sæsonen til det vi kalder en OKAY PRIS. 
Der er priser fra kr. 65 - max kr. 500 
Hvilke farver klæder hvem? Det er der mange meninger om - Jeg tænker, at vi måske kan blive enige om, at det kommer an på - først og fremmest vil jeg fremhæve her, hvilke farver du kan lide - men også din hårfarve og hudtone,
Heldigvis er det min fornemmelse, at det ofte er sådan, at de farver du kan lide - også klæder dig. Der kan naturligvis være undtagelser. Vi oplever nogle gange kunder, som er usikre på, om det de vælger er smart til dem. Til det vil jeg sige, at du altid kan spørge os i butikken - så kan vi sammen finde styles og farver, som fremhæver din personlighed og giver dig glæde.
💚💗⭐💙
FORDI NYT TØJ GIVER GLÆDE - Citat til dig fra mig
Det er vores mission, at glæde så mange som muligt og vi elsker at vælge og sælge MODEtøj og tilbehør.
KNUS og af hjertet TAK
 

Skriv en kommentar